2016. január 5., kedd

Csodaszerek 100 évvel ezelőttről

Hogyan leszek szép?

Aki az én biológiai (természetes) szépségápolásomat alkalmazza, nemcsak csodaszép arcbőrt, teljesen kifejlett testalkatot, igéző szemet, gyönyörű hajat és a természetes szépségápolás minden előnyét éri el és meg is tartja, hanem az előbbi esztelen szépségápolásnak kárait, amelyek púdertől, festéktől, piluláktól stb. erednek, ismét jóvá teszi.
A rémítő sok szépségszerek közül egy sincs, amely csak átmenőleg is azon előnyöket tudná nyújtani, melyeket az én egyszerű, természetes szereim valóban maradandóan előidéznek.

A kebel szépsége

Teljesen kifejlődött formákat természetes teljességgel és ruganyossággal ér el 6-8 hét alatt az én ezerszerte bevált Juno-szeremmel. (Külsőleg használandó). Mindenkorú hölgyek, akiknek mellük valamilyen oknál fogva visszamaradt vagy eltűnt, Junoval meglepő eredményeket érnek el. A mell plasztikus fejlettséget nyer; petyhüdt formák megerősödnek, csontos kiállások a nyakon és a vállakon kiegyenlítődnek. Juno csak ott használ, ahol alkalmazzák. A test egyéb részeinek megerősödése vagy hízása (mint táplálópornál, piluláknál és efféle) ki van zárva. Ára 6,50 kor.

Kellemetlen szőrök

Az arcról és a testről nyomban és gyökerestől, fájdalom nélkül eltávolíthatók „Rapidenth” szőreltávolítómmal. A szőrnövesztő sejtek kihalnak úgy, hogy szőr többé nem képződhet.  A bőrt nem izgatja. Sokkal jobb, mint a villamos eljárás. Orvosilag ajánlva. ára 6,80 korona. Rapidenth II. Dúsan fedett szőr eltávolítására. 12. korona.

A szemek szépsége

A Diamant (egy teljesen ártalmatlan növényi készítmény) a szemet csudás szépségre tökéletesíti. A szem  már az első használat után kifejezésteljessé lesz. A tekintet szabad, biztos és nyílt lesz, a szem tiszta és élénk, szép fényt és halványozott (…) nyer. Ára 9.

Szép szemöldök

és szempilla. Az én „ázsiai szemöldöknedvem” egy páratlan készítmény, mely a szemöldököt és szempillát csodálatosan gyorsan növeszti. A szemöldök sűrű és szépen ívelt lesz, a szempilla hosszú és bársonyos, melynél fogva az arc pikáns és igéző kinézést nyer. Ára 3.50 korona.

Orrformáló (szabadalmazva.)

Nem határoz, ha az orr ferde, hosszú, vastag, tompa, széles, magasan álló, elferdített stb., mert az „Orthodor” átalakítja az elferdítéseket és az orrnak minden kívánt nemes formát ad. Az „Orthodor” alakítható s így minden formájú és nagyságú orra alkalmazható. Ára 7,50 korona.

Hámlókúra

Új arcbőrt hámlókúra által dr. Lahmann szerint. Ezen hámlókúra a körülötte levők tudta nélkül történik, tehát sem a társadalmi sem a hivatási életet nem zavarja. A kúra tartalma körülbelül 10 napig tart. A kúra befejezése után a bőr ragyogó szépségben mutatkozik, abszolúte tiszta, rózsás, friss és bársony puha, mint egy gyermeké. Az új bőr feszes és ruganyos, sima és redő nélküli, amiért a hámlókúra ott is használ, ahol hervadt, petyhüdt arcbőrről van szó. A felsőbőr megújulása által minden tisztátalanság és egyenetlenség mindenkorra eltűnik, mint szeplők, pattanások, bőratkák (mitesszerek), sárga foltok, bőr- s orrvörösség, zsírosan fényes bőr, tág pórusok, durva, érdes bőr. Dr. med. M. R. Funke, minden szépségszerek ideáljának nevezte. Számtalan elismerés minden körből. Ára 12. kor.


ÓVÁS! Ügyeljen jól a Schröder-Schenke cégre és címre, mert megkísérlik önt félrevezetni. A biológiai szépségápolás valódi, természetes praeparatumai csakis nálam kaphatók. Intézetem már 25 év óta áll fenn.


Tolnai Világlapja. Budapest, 1916. november 30.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése